Campanii PPC de succes

Experienta de peste 7 ani, peste 300 de campanii PPC

te Ajutam Sa Iti Cresti Afacerea in mediul online

Agentie Profesionala de Marketing

Desfasuram campanii profesionale de marketing personalizate in functie de specificul si obiectivele afacerii tale.

GOOGLE ADS

Desfasuram Campanii AdWords profesionale atat in reteaua Search cat si in reteaua Display. Generam apeluri telefonice catre compania ta prin campanii pentru apelare. Profitam de fiecare facilitate oferita de Google Ads pentru a te pune in legatura cu clientii tai.

FACEBOOK ADS

Pentru a crea cea mai potrivita reclama stabilim inainte de toate obiectivul de publicitate cel mai potrivit pentru businessul tau: vizibilitate, considerare (trafic, interactiuni, generare de clienti potentiali), conversii (vanzari din magazinul online, fizic, catalog)

INSTAGRAM ADS

Campaniile Instagram ofera clientilor tai o experienta inedita. Reclame in Stories, reclame cu fotografii, reclame video, reclame in format carusel, reclame in format colectie si reclame in pagina exploreaza, reclame in diferite formate care mai de care mai atractive.

Avantajele Campaniilor PPC

Campaniile de tipul Pay Per Click sunt o forma extrem de eficienta de a aduce trafic atunci cand doresti vizibilitate imediata sau ai de facut o promotie de un anumit fel. Anunturile campaniei se afiseaza in baza unor cuvinte cheie iar tu platesti numai atunci cand un utilizator va da click pe anunt.

Targhetare Audienta

Campaniile se adreseaza unui anumit public ales in functie de produsul sau serviciul pe care afacerea ta il ofera. Se au in vedere criterii de selectie demografica, locatie, profesie si multe altele.

vizibilitate imediata

Odata lansata campania, anuntul tau va fi afisat imediat in prima pagina Google. Astfel, afacerea ta este la numai un click distanta de toti cei interesati in produsul sau serviciul oferit de tine.

rezultate masurabile

Campaniile PPC au rezultate masurabile si se urmaresc printr-o serie de indicatori de profitabilitate. In functie de valorile obtinute se fac optimizari periodice astfel incat campaniile sa devina si mai profitabile.

Buget fix

Se poate aloca un buget fix pentru o campanie, mai precis exact atat cat ai planificat tu sa investesti. Insa trebuie sa ai in vedere ca dupa epuizarea acestuia anuntul nu se mai afiseaza in ziua respectiva.

Adaptabilitate

Textul campaniei, oferta de produse sau servicii, sau orice alt element din campanie se pot modifica oricand. In functie de rezultatele obtinute se vor face ajustari astfel incat profitabilitatea campaniei sa creasca.

ROI Mare

Rentabilitatea (Return on Investment) este cel mai important indicator care reflecta randamentul investitiei. In cazul campaniilor PPC un ROI mare inseamna o campanie care iti aduce castiguri mari.

Mereu in prima pagina

Campanii Google Ads

In cazul campaniilor Google ADS afisarea anunturilor se face atunci cand clientii cauta produse sau servicii similare cu cele pe care le oferiti. Se plateste numai pentru rezultate care inseamna click pe anunt sau apel telefonic.

Campanii profesionale

Campanii facebook ADS

Campaniile Facebook pot fi de foarte multe feluri in functie de ce obiectiv se urmareste. In cazul acestor campanii avem promovare postare versus reclama platita. Ambele se afiseaza unui public audienta targhetat atunci cand acesta navigheaza pe Facebook. Plata se face in functie de numarul de afisari.

Solutii eficiente

campanii instagram ADS

Recomandate in special pentru afacerile care se bazeaza pe comunicare vizuala. Reclama pe Instagram propune clientilor tai o experienta si se recomanda in special pentru consolidarea brandului.

intreaba un specialist

Marketing Online - FAQ

Ideal este sa aducem impreuna toate canalele de promovare si sa le combinam intr-o strategie de marketing online eficienta. 

Da, fara o strategie bine pusa la punct nu vor fi rezultate. Strategia de marketing este un plan de actiune care contine principalele etape catre obiectivele dorite. Are un caracter adaptabil aceasta insemnand ca in functie de rezultatele obtinute pe parcursul campaniilor strategia se va optimiza corespunzator.

Iti crestem afacerea si vanzarile

solutii profesionale de marketing